• Kurssi on päättynyt

 

Tervetuloa mukaan Connect to your innernet -valmennukseen!

 

TÄMÄ 6 VIIKON VALMENNUSOHJELMA AUTTAA SINUA:

  • Lievittämään stressiä ja valjastamaan stressin positiiviseksi voimavaraksi
  • Priorisoimaan asioita omista arvoista lähtien
  • Tarkastelemaan omia ajatuksia ja uskomuksia sekä huomioimaan niiden vaikutuksen omiin stressitasoihin
  • Kirkastamaan ja rauhoittamaan mieltä
  • Parantamaan keskittymis- ja ajattelukykyä
  • Palautumaan nopeammin rasituksesta
  • Hoitamaan stressiin liittyviä oireita kuten erilaisia vatsa- ja suolisto-oireita (turvotus, närästys, vatsakivut, ärtyvä suoli)
  • Vähentämään unettomuutta ja parantamaan unen laatua
  • Löytämään juuri Sinulle itsellesi hyviä työkaluja stressinhallintaan ja tasapainoisempaan elämään

Stressireaktiot ovat alitajuisia toimintamalleja, joita voimme opetella ratkaisemaan ja lievittämään. Stressi on luonnollinen osa elämäämme, mutta jos stressiä on liikaa, liian usein tai se on kroonistunut stressin positiiviset vaikutukset kääntyvät negatiivisiksi.

Tämä valmennus auttaa lievittämään stressiä ongelmakeskeisin ratkaisumallein tunteiden ja ajatusten työstämisen kautta sekä emootiokeskeisin menetelmin, jotka auttavat purkamaan stressiä ja tuomaan kehoa ja mieltä takaisin kohti tasapainoa mm. rentoutus- ja hengitysharjoituksin (mindfulness), ravitsemuksen, taukovinkkien  sekä lempeämmän liikunnan kautta. Aina ei tarvitse suorittaa, jaksaa, hoitaa velvollisuuksia ja ylittää itsensä vaan tärkeää on pystyä myös päästämään irti, rentoutumaan ja olemaan läsnä omien ajatustensa ja nyt -hetken kanssa. Kun hetkeksi hidastaa, jaksaa sen jälkeen taas kiihdyttää.

Valmennuksessa  hyödynnetään tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvaa tietoa yhdistettynä käytännön kokemukseen ja asiakastyöskentelyyn. Valmennus sopii kaikille tasoille ja aikaisempaa kokemusta esim. rentoutus- tai hengitysharjoituksista ei tarvita. Pääpaino on konkreettisissa harjoituksissa, erilaisiin stressinhallintatyökaluihin tutustumisessa sekä omaan pohdintaan kannustamisessa teorian sijasta.

Diwello ja sosiaalinen media

Voit halutessasi käyttää sosiaalisessa mediassa seuraavia hashtageja: #diwellohealth #diwello #connecttoyourinnernet

 

Aloitetaan siis valmennus!

 

 

0%

Course Information

Course Instructors

Johanna Lammi Johanna Lammi Author

Johanna Lammi on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittynyt kauppatieteen maisteri, diplomiravintoneuvoja, hyvinvointivalmentaja, ryhmäliikunta- ja joogaohjaaja sekä henkilöstöjohtamisen ammattilainen. Hyvinvointivalmennuksissaan Johanna yhdistää ravitsemusta, liikuntaa, joogaa sekä mindfulness-/HOT-pohjaisia työkaluja sekä tarvittaessa auttaa myös HR- ja organisaation kehittämisen asioissa. Hyvinvointi- ja joogainspiraatiota voit käydä saamassa Johannan Instagramissa https://www.instagram.com/lammijo/

Suvi Vainio Suvi Vainio Author

Kauppatieteen maisteri ja sosiaalipsykologi, joka yhdistää psykologista ja käyttäytymistieteellistä tietoa hyvinvointiin ja organisaatioiden kehittämiseen. Perehtynyt Brain-Based coaching menetelmään (Neuroleadership Group). Kehittänyt ja valmentanut useita organisaatioita konsulttina ja toiminut asiakasvastuu, esimies- ja HR-tehtävissä. Osaamisalueita ovat mm. coaching, esimiestyön ja palveluiden kehittäminen sekä työyhteisöjen ja työhyvinvoinnin kehittäminen, ihmisten sitouttaminen ja motivointi.