Oletko valmis toteuttamaan muutoksen elämässäsi ja saavuttamaan unelmasi?

On pystytty osoittamaan, että tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa oman henkilökohtaisen coachin avulla. Coaching on kuitenkin kallista ja kustannuksiltaan monen tavoittamattomissa. Mietitkö vielä, että voisiko coaching sopia sinun tilanteeseesi? Haluaisitko kokeilla coachingia kustannustehokkaasti ja omaan tahtiisi? Self-coaching start on edullisin coaching pakettimme, joka auttaa sinua lisäämään itsetuntemusta, saavuttamaan tavoitteita ja saamaan uutta intoa ja energiaa arkeesi.

Miksi lähteä mukaan?

Tähän kurssiin on koottu ajankohtaiseen tutkimustietoon, ihmisten kehittymiseen ja coachingiin liittyvä kokemus tiiviiksi self-coaching paketiksi, jonka tarkoituksena on auttaa sinua itsesi johtamisessa ja oman suunnan selkeyttämisessä. Self-coaching lähtee omista tarpeistasi. Kurssi tarjoaa tietoa, harjoituksia ja ajattelemista edistäviä kysymyksiä, jotka auttavat sinua oivaltamaan, lisäämään itsetuntemusta ja kirkastamaan tavoitteitasi. Saat uutta intoa ja energiaa edistää asioita.

Kurssilla käydyt asiat perustuvat mm. neurolopsykologiaan ja aivojen toimintaan, positiivisuuden psykologiaan, sosiaalipsykologiaan sekä persoonallisuuspsykologiaan.

 

Self-coaching sopii sinulle jos:

  • Haluat ohjattua tukea unelmiesi saavuttamiseen, mutta kustannustehokkaasti. Tähän kurssiin ei kuulu henkilökohtaista palautetta tai ohjausta, mutta voit pohtia oivaltavia harjoituksia ja kysymyksiä itsenäisesti silloin kun sinulle sopii
  • Sinulla on aikaa ja motivaatio tarttua toimeen ja käyttää aikaa itsetuntemuksesi vahvistamiseen
  • Haluat lisätä hyvinvointiasi
  • Haluat selvitää, mikä on sinulle merkityksellistä
  • Haluat olla onnellisempi

 

Course Information

Categories:

Course Instructor

Suvi Vainio Suvi Vainio Author

Kauppatieteen maisteri ja sosiaalipsykologi, joka yhdistää psykologista ja käyttäytymistieteellistä tietoa hyvinvointiin ja organisaatioiden kehittämiseen. Perehtynyt Brain-Based coaching menetelmään (Neuroleadership Group). Kehittänyt ja valmentanut useita organisaatioita konsulttina ja toiminut asiakasvastuu, esimies- ja HR-tehtävissä. Osaamisalueita ovat mm. coaching, esimiestyön ja palveluiden kehittäminen sekä työyhteisöjen ja työhyvinvoinnin kehittäminen, ihmisten sitouttaminen ja motivointi.

Tervetuloa

This section does not have any lessons.

Elämäni tällä hetkellä

Missä haluan olla?

This section does not have any lessons.

Miten sinne pääsee?

This section does not have any lessons.