*** Oletko stressiin taipuvainen tehopakkaus, kaikista ja kaikesta huolehtiva ihminen tai henkilö, joka tekee työtä niin kovalla intohimolla, että liian usein omat rajat ja tarpeet unohtuvat? Tämä valmennus on markkinoiden monipuolisin stressinhallintaan liittyvä valmennus, joka huomioi niin ravitsemuksen, liikunnan, unen  ja hengityksen voiman ***

 

TÄMÄ VALMENNUSOHJELMA AUTTAA SINUA:

 • Lievittämään stressiä ja valjastamaan stressin positiiviseksi voimavaraksi
 • Tunnistamaan ja pohtimaan omia stressin syitä ja tapaa reagoida stressiin
 • Palautumaan nopeammin rasituksesta
 • Hoitamaan stressiin liittyviä oireita kuten erilaisia vatsa- ja suolisto-oireita (turvotus, närästys, vatsakivut, ärtyvä suoli)
 • Vähentämään unettomuutta ja stressiin liittyvää tunnesyömistä
 • Löytämään juuri Sinulle itsellesi hyviä työkaluja stressinhallintaan ja tasapainoisempaan elämään

Stressi on luonnollinen osa elämäämme, mutta jos stressiä on liikaa, liian usein tai se on
kroonistunut stressin positiiviset vaikutukset kääntyvät negatiivisiksi. Tämä valmennus on monipuolinen yhdistelmä erilaisia rentoutus- ja hengitysharjoituksia, stressaavien ajatusten ja uskomusten tunnistamista, ravitsemusta sekä palauttavia liikuntaharjoituksia, jotka auttavat Sinua kokemaan vähemmän stressiä ja tuomaan kehoa ja mieltä takaisin kohti tasapainoa. Saat 6 viikon ajan viikottain 2-3 uutta videota katsottavaksesi, jotka antavat Sinulle hyödyllisiä arkeen sovellettavia harjoituksia tai tietoa kohti stressittömämpää elämää. Aina ei tarvitse suorittaa, jaksaa, polttaa kynttilää molemmista päistä, hoitaa velvollisuuksia ja ylittää itsensä vaan tärkeää on pystyä myös päästämään irti, rentoutumaan, pitämään hauskaa ja olemaan läsnä omien ajatustensa ja nyt -hetken kanssa.

Valmennuksessa  hyödynnetään tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvaa tietoa yhdistettynä käytännön kokemukseen ja asiakastyöskentelyyn. Pääpaino on konkreettisissa harjoituksissa, erilaisiin stressinhallintatyökaluihin tutustumisessa sekä omaan pohdintaan kannustamisessa teorian sijasta. Valmennus sopii kaikille tasoille.

SAAT VALMENNUKSESTA:

 • 6 viikon ajan stressinhallintaan liittyviä harjoitusvideoita katsottavaksesi omaan tahtiin missä ja milloin vain (mindfulness, rentoutusharjoitukset, ravinto, liikunta, taukovinkit työpäivään).
 • Yli 10 ajatuksia herättävää ja laadukasta videota ja niihin liittyvää harjoitusta. Yksittäisen videon kesto on n. 10-35 minuuttia.
 • Alku- ja lopputestin stressitasosi sekä valmiutesi hallita stressiä kartoittamiseksi
 • 1 kk:n pääsyn kaikkiin videoihin valmennuksen jälkeen, joista voit katsoa suosikkejasi uudelleen
 • Yhteyden valmentajaan ja mahdollisuuden kysyä stressinhallintaan, ravintoon, liikuntaan ja rentoutumiseen liittyviä kysymyksiä
 • Mahdollisuuden jakaa omia kommentteja ja kokemuksia muille osallistujille
 • Hyödyllisiä harjoituksia ja konkreettisiä vinkkejä stressitasojen laskemiseen, stressivatsaan  ja positiivisempaan mieleen

MITEN PÄÄSET MUKAAN:

 1. Voit ostaa kurssin alla olevasta hintapainikkeesta. Linkki vie sinut ostoskoriin, josta voit suorittaa ostoksen loppuun luottokorttimaksun tai PayPalin avulla.
 2. Maksun jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiin kuitin ostostasi
 3. Saat tunnukset kirjautumista varten valmennuspäivän aamuna ja muistutamme sinua sähköpostitse valmennuksen etenemisestä.

 

JOS VIELÄ EPÄILET, ONKO TÄMÄ VALMENNUS SINULLE, NIIN TÄSSÄ PIENIÄ MAISTIAISIA KURSSIN SISÄLLÖSTÄ

VIDEO: Palauttavaa liikuntaa, 30 min joogaworkout

VIDEO: Opi palautumaan stressistä ravitsemuksen avulla, n. 10 min

VIDEO: Hengitä itsesi rennoksi: lyhyt teoria ja 5 min helppo hengitysharjoitus

 

Course Information

Estimated Time: 6 viikkoa

Course Instructors

Johanna Lammi Johanna Lammi Author

Johanna Lammi on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittynyt kauppatieteen maisteri, diplomiravintoneuvoja, hyvinvointivalmentaja, ryhmäliikunta- ja joogaohjaaja sekä henkilöstöjohtamisen ammattilainen. Hyvinvointivalmennuksissaan Johanna yhdistää ravitsemusta, liikuntaa, joogaa sekä mindfulness-/HOT-pohjaisia työkaluja sekä tarvittaessa auttaa myös HR- ja organisaation kehittämisen asioissa. Hyvinvointi- ja joogainspiraatiota voit käydä saamassa Johannan Instagramissa https://www.instagram.com/lammijo/

Suvi Vainio Suvi Vainio Author

Kauppatieteen maisteri ja sosiaalipsykologi, joka yhdistää psykologista ja käyttäytymistieteellistä tietoa hyvinvointiin ja organisaatioiden kehittämiseen. Perehtynyt Brain-Based coaching menetelmään (Neuroleadership Group). Kehittänyt ja valmentanut useita organisaatioita konsulttina ja toiminut asiakasvastuu, esimies- ja HR-tehtävissä. Osaamisalueita ovat mm. coaching, esimiestyön ja palveluiden kehittäminen sekä työyhteisöjen ja työhyvinvoinnin kehittäminen, ihmisten sitouttaminen ja motivointi.